top of page

WONING DRC

DSCF3680-©Homesweethome-NickCannaerts.jpg

WONING DRC - Bornem

 

Deze gezinswoning ligt op loopafstand van het kasteel van Hingene en aan de zijde van een rivieroever. Geïnspireerd door het groene karakter van de omgeving en de aanwezigheid van talrijke loofbomen langs de Schelde, hebben we ervoor gekozen om deze driegevelwoning volledig te bekleden met hardhout.

Door het consequent doorvoeren van het gevelmateriaal krijgt de woning een ingetogen uitstraling. De combinatie van hout en zwarte raamkozijnen zorgt voor een mooie gevelstructuur.

 

Binnen in de woning speelt het binnenvallende licht een hoofdrol. We hebben openingen gecreëerd om maximaal licht binnen te laten en een patio om lange zichtlijnen te creëren.

In samenwerking met Tim Deltour.

foto's door Nick Cannaerts

DSCF3710-©Homesweethome-NickCannaerts.jpg
DSCF3584-©Homesweethome-NickCannaerts.jpg
DSCF3901-©Homesweethome-NickCannaerts.jpg
DSCF3812-©Homesweethome-NickCannaerts.jpg
bottom of page